Campanya de recollida de material per Síria

Tots els divendres del mes de novembre la CUP Esparreguera amb la col·laboració del Casal Independentista La Llançadora es recollirà material de primera necessitat i aliments destinats a Síria. És una campanya organitzada arreu del territori català pel Comitè de Solidaritat amb el Poble Sirià.Tothom que vulgui col·laborar en aquesta campanya pot portar el material els divendres de novembre de 19h a 22h al Casal la Llançadora (C/Sant Jaume 53).

La Cup Esparreguera ha volgut donar un cop de mà a la campanya iniciada pel Comitè de Solidaritat del Poble Sirià que consisteix en una recollida de material d'higiene i escolar així com aliments per potar-lo directament, i a través de canals propis, durant el mes de desembre. A Esparreguera, la campanya consisteix en fer una recollida d'aquest material cada divendres del mes de novembre de 19h a 22h al Casal La Llançadora. Des del Comitè de Solidaritat del Poble Sirià es remarca que ara mateix només Metges sense Fronteres treballa activament al territori i que, per tant, és alarmant la mancança d'aliments, material escolar, llet en pols o compreses i bolquers.

La intenció de la CUP Esparreguera serà cloure la recollida de material amb un mural de conscienciació en un lloc visible del municipi i un acte informatiu per tal que la ciutadania pugui saber tot el material que s'ha recollit. Val a dir que des de l'AAVV de Mas d'en Gall s'han ofert a col·laborar amb la recollida de material que es pot fer a El Brullot.

L'Associació de veïns i veïnes de Mas d'en Gall també recollirà material a El Brullot.